Top-40 bands

Speciaal voor coverbands en top-40 bands hebben wij een uniek systeem samengesteld waarbij het mogelijk is om LEDschermen op interactieve wijze te gebruiken. Hierbij maken we gebruik van professionele software en apparatuur welke het mogelijk maken om je als band te onderscheiden. Voorafgaand stellen we gezamenlijk met de band de uitgangspunten vast welke zij in 'hun' show verwerkt willen hebben. Hierbij worden de soort software, visuals, videoclips en interactiviteit als 'concept ontwerp' besproken. Dit gezamenlijk 'concept ontwerp' wordt door ons verder uitgewerkt en stellen zo voor iedere band hun 'eigen' content samen. Zo spoedig het definitief ontwerp gereed is zullen wij middels WYSIWYG software de gezamenlijk ontworpen show presenteren aan de band.

Time Code

Bij toepassing van LEDscreens voor Top-40 bands en coverbands is het van essentiëel belang dat muziek synchroon loopt met de visuals en videoclips. DisplayRent biedt top-40 bands en coverbands de mogelijkheid om deze visuals en videoclips middels Time-code synchroon te laten lopen met de muziek. Hierbij bieden wij ondersteuning in de vorm van 2 soorten signalen, zowel SMPTE tijdcode, alswel MTC midi messages. Indien de band beschikt over apparatuur welke één van deze signalen kan genereren, zal deze worden aangesloten op onze Timecode Interface. Bij het ontwerp zal hierbij rekening worden gehouden, en zal de complete show op een 'tijdlijn' worden geplaatst welke door de band kan worden aangestuurd.

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor uw band kunnen betekenen? Neemt u vrijblijvend contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.